Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in of bel onze klantenservice (023 - 52 32 800)

Optiview

OLC levert nu ook Optiview producten Atlas, Alpha en Antares

Niet alleen wist OLC onlangs de branded producten van Alcon toe te voegen aan het assortiment van het Optitrade Logistiek Centrum, ook beloofden we meer Optiview producten aan de levering vanuit het Optitrade Logistiek Centrum toe te voegen. Een belofte die we wederom waarmaken!

Het OLC en Alcon zetten hun succesvolle samenwerking voort door een drietal populaire Optiview-producten toe te voegen aan het assortiment dat vanuit het Optitrade Logistiek Centrum kan worden besteld én geleverd.

Vanaf 14 augustus 2017 kunt u ook Optiview Atlas, Optiview Alpha en Optiview Antares producten bij OLC bestellen.

Branded Alcon producten

Met ingang van 3 juli 2017 zijn Optitrade Logistiek Centrum (OLC) en Alcon een unieke samenwerking aangegaan om u als Optitrade-deelnemer de gewenste leveringsperformance te kunnen bieden. OLC en Alcon zorgen samen voor de juiste voorraadsituatie: Alcon concentreert zich op de (technische) productondersteuning en OLC op een vlekkeloze logistiek en distributie.

Zo bieden wij onze deelnemers flink voordeel wanneer u voortaan uw branded Alcon-bestellingen exclusief via OLC plaatst!

Optiview Neso en Nash

De exclusieve en complete huismerkcollectie van Optiview is uitgebreid met 3 nieuwe Optiview-producten. De welkome toevoegingen aan onze exclusieve huismerkcollectie zijn dag- en maandlenzen van onze leverancier NKL. Het betreft de Optiview Nash enkelvoudige maandlens, de Optiview Nash torische maandlens en de Optiview Neso daglens.

De nieuwe Optiview-lenzen zijn inmiddels toegevoegd aan Optitrade Online en worden exclusief geleverd vanuit Optitrade Logistiek Centrum.

Optiview Castor

OLC heeft samen met CooperVision besloten om vanaf 22 mei 2017 Optiview Castor toe te voegen aan het assortiment dat vanuit het Optitrade Logistiek Centrum (OLC) wordt geleverd. Het gaat hierbij om Optiview Castor (Castor premium, Castor torisch, Castor multifocal). Voor u betekent dit bestelgemak én lage prijzen.

Uiteraard blijft de Optiview-bonusregeling van toepassing en zijn de producten bonusbepalend voor uw omzet bij CooperVision.
Voordelig voor u en een mooi voorbeeld van vruchtbare samenwerking tussen het OLC en CooperVision.

Het overige assortiment van Optiview zal in de toekomst ook toegevoegd worden aan de voorraad binnen het OLC, zodat ook deze Optiview-producten exclusief via OLC geleverd zullen worden.