Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in of bel onze klantenservice (023 - 52 32 800)

Leveranciers en fabrikanten

OLC levert op dit moment producten van diverse fabrikanten in Nederland. De distributie van deze producten, die besteld zijn door Optitrade-deelnemers, wordt verzorgd door het OLC (Optitrade Logistiek Centrum). Bestellingen van producten die via Optitrade Online zijn geplaatst, worden direct vanuit het OLC geleverd.

Vertrouwde service

Uiteraard garandeert OLC de service zoals u van ons gewend bent. Het OLC en de leveranciers zorgen samen voor de juiste voorraadsituatie, waardoor Optitrade haar opticiens een gewenste leverperformance kan bieden. De fabrikanten concentreren zich op de (technische) ondersteuning van het product en het OLC richt zich op een vlekkeloze logistiek en distributie.

Prijsvoordeel

Door de logistieke samenwerking met verschillende partijen heeft Optitrade voor diverse producten scherpe prijzen kunnen realiseren. Dit doordat we met een vaste logistieke fee werken, bovenop de door ons gerealiseerde inkoopprijs. Deze vaste lage prijzen zijn onafhankelijk van het afnamevolume. Op Optitrade Online vindt u alle prijzen van producten die via het OLC kunnen worden besteld.

Alleen via Optitrade Online

Orders voor het OLC kunnen enkel via Optitrade Online worden geplaatst. Alleen op deze manier kunnen een efficiënte werkwijze, snelle levertijden en gunstige prijzen worden gerealiseerd. Mocht u hiervan geen gebruik willen maken, dan kunt u uiteraard via de leveranciers (blijven) bestellen. Let wel: dan kunt u vanzelfsprekend geen gebruik maken van de aantrekkelijke OLC condities. De distributie van reguliere orders voor niét Optitrade-deelnemers blijft uiteraard ook via de leveranciers verlopen.

Leveringssnelheid & voorraad vanuit OLC

Alle sferische lenzen en lenzenvloeistoffen die op werkdagen vóór 16.00 uur zijn besteld, worden de volgende (werk)dag geleverd. Het merendeel van de torische en multifocale lenzen is eveneens uit voorraad –en daardoor de volgende dag- leverbaar.

Overige leveranciers

OLC heeft als doelstelling om met meerdere leveranciers afspraken te maken over de logistieke samenwerking. Dit betekent voor u als opticien en/of contactlensspecialist dat u in de toekomst voor al uw bestellingen eenvoudig terecht kunt bij Optitrade Logistiek Centrum.
Hier zal de komende maanden meer informatie over volgen.