Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in of bel onze klantenservice (023 - 52 32 800)

Leveranciers en fabrikanten

OLC levert op dit moment producten van diverse fabrikanten in Nederland. De distributie van deze producten, die besteld zijn door Optitrade opticiens, wordt verzorgd door het OLC (Optitrade Logistiek Centrum). Bestellingen van producten die via Optitrade Online zijn geplaatst, worden direct vanuit het OLC geleverd.

Vertrouwde service

Uiteraard garandeert OLC de service zoals u van ons gewend bent. Het OLC en de leveranciers zorgen samen voor de juiste voorraadsituatie, waardoor Optitrade haar opticiens een gewenste leverperformance kan bieden. De fabrikanten concentreren zich op de (technische) ondersteuning van het product en het OLC richt zich op een vlekkeloze logistiek en distributie.

Bausch+Lomb als strategisch partner van OLC

Bausch+Lomb is strategisch partner van OLC. Als eerste fabrikant in Nederland besteedt Bausch+Lomb de distributie van haar producten voor Optitrade opticiens uit aan OLC. Bausch+Lomb geeft 2% extra korting bovenop de OLC staffelkorting. Bij vloeistoffen geeft Bausch+Lomb 5% extra korting op de (netto) listprijzen. Zie hier de prijsstructuur.

Branded Johnson & Johnson producten

OLC heeft het assortiment van Johnson & Johnson toegevoegd. Het OLC en Johnson & Johnson zorgen samen voor de juiste voorraadsituatie, waardoor Optitrade haar opticiens de gewenste leverperformance kan bieden. Johnson & Johnson levert de (technische) ondersteuning van het product en OLC richt zich op een vlekkeloze logistiek en distributie.

Branded Alcon producten

OLC en Alcon zijn een unieke samenwerking aangegaan om u als Optitrade opticien de gewenste leveringsperformance te kunnen bieden. OLC en Alcon zorgen samen voor de juiste voorraadsituatie: Alcon concentreert zich op de (technische) productondersteuning en OLC op een vlekkeloze logistiek en distributie.
Zo bieden wij onze opticiens flink voordeel wanneer u voortaan uw branded Alcon-bestellingen exclusief via OLC plaatst!

Alleen via Optitrade Online

Orders voor het OLC kunnen enkel via Optitrade Online worden geplaatst. Alleen op deze manier kunnen een efficiënte werkwijze, snelle levertijden en gunstige prijzen worden gerealiseerd. Mocht u hiervan geen gebruik willen maken, dan kunt u uiteraard via de leveranciers (blijven) bestellen. Let wel: dan kunt u vanzelfsprekend geen gebruik maken van de aantrekkelijke OLC condities. De distributie van reguliere orders voor niét Optitrade opticiens blijft uiteraard ook via de leveranciers verlopen.

Overige leveranciers

OLC heeft als doelstelling om met meerdere leveranciers afspraken te maken over de logistieke samenwerking. Dit betekent voor u als opticien en/of contactlensspecialist dat u in de toekomst voor al uw bestellingen eenvoudig terecht kunt bij Optitrade Logistiek Centrum.